+387 35 705 163

info@terrasit.com

O nama

pojam tradicije i kvalitete

Terrasit je kompanija za proizvodnju proizvoda od ekspandiranog polistirena (EPS-a) i ekspandiranog polipropilena (EPP-a), za građevinu, industriju i pakovanje. Naši proizvodi su toplinske izolacije od EPS-a, ploče za podno grijanje, proizvodi za industriju i ambalaža od EPS-a i EPP-a. Proizvodi su namjenjeni za ciljne grupe: trgovačke kuće, sistemske kupce, građevinske kompanije, (krovopokrivači, fasaderi, podopolagači), industriju i pakovanja od EPS-a i EPP-a. Naše tržište je Europa, jugoistočna Europa i srednja Europa.

Razumjevajući kontekst poslovanja i očekivanja naših partnera i kupaca nastojimo jačati prije svega lični, profesionalni i stručni pristup prema svim našim poslovnim partnerima i kupcima, blagovremeno shvatiti i procesuirati njihove zahtjeve, kako bi ispunili i premašili očekivanja. Zbog toga smo implementirali QMS i pridružili ga našim procesima. Procesuiramo i obrađujemo sve rizike i prilike koje se tiču sukladnosti proizvoda i ispunjenju i povećanja zadovljstva kupaca i drugih zainteresiranih strana.

Ponosni smo da nastavljamo uspješnu priču, koja je započela 2000. godine. S razvojem novih programa i novih tehnologija izgradili smo uspješne robne marke na području proizvoda za namjene u građevini, industriji i pakovanju, tj. toplinskih izolacija, proizvoda za industriju, podnog grijanja i ambalaže.

Kompanija uspješno sarađuje s domaćim i stranim strateškim kupcima sa kojima smo tokom niza godina izgradili dugoročni partnerski odnos, koji se temelji na osiguravanju cjelovite opskrbe i stalnog praćenja njihovih potreba. Zajednički razvijamo cjelovita rješenja na području građevine, industrije i pakovanja. Posjedujemo vlastitu voznu flotu pomoću koje možemo blagovremeno ”just in time” odgovoriti našim partnerima/kupcima širom Europe.

ISO 9001:2018

Naše ime, koje mi s entuzijazmom i ponosom predstavljamo, nastojimo ga što je više moguće približiti našim kupcima, s tim da im osiguravamo stalnost kvalitete u skladu sa svim važećim propisima, tehničko savjetovanje, širinu i dubinu asortimana, te fleksibilnu i sigurnu logistiku.

Zbog čega odabrati nas?

Poslovne prednosti?

Prednosti naše toplinske izolacije?

Poslovne prednosti?